En skræddersyet serviceaftale til erhvervsejendomme, andelsboligforeninger, skoler og private

En skræddersyet serviceaftale til private og erhverv

Uanset om der er tale om en skole eller en større andelsboligforening, kræver bygningerne vedligehold. Her kan det være en rigtig god idé at tegne en serviceaftale, så bygningen løbende bliver tilset og tilstandsvurderet.

 

Accom Byg tilbyder skræddersyede serviceaftaler, som vi rammesætter efter dit behov. Sammen aftaler vi, hvad serviceaftalen skal dække samt hvor lang tid.

 

Vi kan for eksempel tilbyde en vagttelefon, så du omgående, til en fastsat pris, kan kalde en tømrer ud, hvis der opstår et akut behov.

Forebyg uforudsete udgifter

Det kan nærmest sammenlignes med det årlige tjek ved tandlægen. Ignorerer du indkaldelserne og først tager afsted, når det gør ondt, kan det blive en rigtig dyr affære. Og måske kunne du endda have forebygget situationen, hvis du havde prioriteret det årlige tjek?

 

Med en serviceaftale hos Accom Byg kan du sikre dig, at bygningen altid fremstår pæn og velholdt. Hertil får du også en fagmand til løbende at gennemgå bygningen, så indsatsområder og forfald hurtigt bliver identificeret. På den måde er en serviceaftale med til at minimere risikoen for store, uforudsete regninger.

En servicepartner du kender

Tegner du en serviceaftale hos Accom Byg, får du en servicepartner, du kender.

 

Der er en uvurderlig tryghed i at vide, hvem man skal ringe til, hvis døren binder eller tagrenden begynder at hælde.

 

Og på den måde ved du også, at kvalitet og service er i top, når vi rykker ud og udbedrer skaderne.

Vil du vide mere om serviceaftaler?

Er du nysgerrig på, hvad der er af muligheder og tilbud indenfor serviceaftaler hos Accom Byg, så giv os et kald. Vi tager en snak om, hvordan dine behov kan placeres i en meningsfuld og skræddersyet servicepakke til dig.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

kontakt os