Med en totalentreprise hos Accom Byg styrer vi hele processen

Projektering

Det kan være en hård og stressende proces med et byggeprojekt. Det gælder især projekter, hvor der er brug for flere faggruppers ekspertise. Det kræver grundig planlægning og stærke koordineringsevner.

 

Med en totalentreprise hos Accom Byg får du en professionel og kvalitetsdreven partner, som varetager hele processen fra projektering til projektstyring. Vi sørger for, at projektet står færdigt til tiden og til aftalt pris.

 

På den måde kan du trygt læne dig tilbage og overlade byggeprojektet til vores ekspertise.

Projektstyring

Accom Byg er en veletableret virksomhed med indgående branchekendskab og netværk. Det betyder, at vi som totalentreprise kan sætte et stærkt hold af underentreprenører, som kan levere til byggeprojektet i overensstemmelse med vores krav til kvalitet og tidsfrister.

 

Med Accom Byg får du en totalentreprenør, som er en kompetent byggestyrer før, under og efter. Vi sørger for kontrakter med samtlige underentreprenører og styrer projektet frem til færdig aflevering.

Kvalitetshåndværk

‘Kvalitet’ er nøgleordet i vores butik, og kvalitet gennemsyrer både vores tømrermæssige håndværk samt relationerne til vores samarbejdspartnere og kunder.

 

Vores ekspertise og faglighed er vores levebrød, og derfor opfører vi ordentligt. Hele vejen fra start til slut.

ACCOM har opbygget reception med cafemiljoe ved Fit.nu i Kolding
Kontakt

Har du brug for hjælp til at opføre dit næste byggeprojekt?

Vi er muligvis ikke de billigste, men til gengæld står dit projekt snorlige, når vi er færdige. Faktisk er det i sidste ende også den billigste løsning for dig.

Skal dit næste projekt opføres ordentligt? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os