Værdier

Fundamentet for succes er ordentlighed

God dialog

Uanset omfanget af dit byggeprojekt er det altid en tillidsøvelse at invitere en entreprenør med til bordet – om det så drejer sig om en fag-, hoved-, eller totalentreprise.

 

Hos Accom Byg værner vi om tilliden mellem bygherre og os selv, og vi sætter en dyd i den gode dialog, gennemsigtighed og tryghed. Vi er med hele vejen fra første snak til sidste detalje er på plads.

 

Hos Accom Byg kan du forvente en entreprenør, som prioriterer ordentlighed og overholdelse af aftaler. Og så rydder vi naturligvis op efter os selv, når vi har færdiggjort vores opgave. Det kan du være sikker på.

Realistisk budget og tidsplan

Kvalitetsbyg rammesættes først og fremmest af budgettering og tidsplan. Hos Accom Byg er vi ikke tidsoptimister, men realister. Og det er vi, fordi vi gør det ordentligt første gang til den rette pris og inden for den rigtige tidshorisont.

Kvalitetsarbejde og kvalitetsbyg

Accom Byg er allerede kendt for vores kompromisløse holdning og tilgang til kvalitet. Kvalitet gennemsyrer nemlig vores butik. Vi har først og fremmest nogle af markedets dygtigste svende under Accom Byg-fanen, og for at de kan levere byggeløsninger i tråd med vores kvalitetsmålsætning, opererer de aldrig under for stramme tidsplaner.

 

Hos Accom Byg vægtes kvalitet over kvantitet – og kvaliteten af vores arbejde gennemsiver alt, hvad vi laver. Lige fra projektering til at den aller sidste skrue.

Kontakt

Vi laver ordentligt håndværk i hele trekantsområdet

Vores mål er at levere kvalitetshåndværk til hele trekantsområdet.

Vi sørger for ordentligt tømrerarbejder i Vejle, Horsens, Fredericia, Kolding, Billund, Middelfart og resten af hele oplandet.

Kontakt os endelig, hvis du skal have et tilbud.

Kontakt os